top of page
bratti

Νέο Έργο: Σήμανση για το εντυπωσιακό YI Hotel Mykonos

H bratti hotel signage υλοποίησε την σήμανση για το πανέμορφο ξενοδοχείο YI Hotel Mykonos. Σε αυτό το project, συνεργαστήκαμε με τον operator SWOT, την κατασκευαστική APAX, τη Genamic Consulting, το αρχιτεκτονικό γραφείο του κυρίου Θεμιστοκλή Τζιότζιου και το αρχιτεκτονικό γραφείο του κυρίου Βαγγέλη Στυλιανίδη.



Η εταιρεία μας ανέλαβε τη Μελέτη και τον Σχεδιασμό Σήμανσης, την Κατασκευή και την Τοποθέτηση των πινακίδων του ξενοδοχείου. Το concept της σήμανσης βασίστηκε στα τέσσερα στοιχεία της φύσης, που αποτελούν τα κύρια στοιχεία του brand και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σήμανση.



Η στρατηγική χάραξη της ροής των επισκεπτών σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την πρόσβαση σε όλα τα σημεία του ξενοδοχείου, συμβάλλοντας στην ευχάριστη εμπειρία των επισκεπτών και στην αύξηση των πωλήσεων των facilities του ξενοδοχείου.



Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις πινακίδες σήμανσης του ξενοδοχείου είναι το αλουμίνιο, το οποίο είναι ιδανικό για τις καιρικές συνθήκες των νησιών μας και, με την κατάλληλη επεξεργασία, έχει πολύ μεγάλο χρόνο ζωής.


Ο σχεδιασμός των πινακίδων έγινε με γνώμονα την απλότητα και τη διακριτική παρουσία τους στο χώρο.

Το σχήμα τους είναι minimal και το χρώμα τους απαλό και φιλικό, ώστε να μην κάνει μεγάλη αντίθεση με το χώρο, προσφέροντας ένα καλαίσθητο και διαχρονικό design.



Η γραμματοσειρά είναι επίσης απλή και κατανοητή, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα να διαβάσει το μήνυμα κάθε πινακίδας.


Η τεχνοτροπία στην κατασκευή των πινακίδων επιλέχθηκε για κατανοητή οπτική επικοινωνία και ταυτόχρονα μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς να απαιτεί συντήρηση ή ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό.



Η παράδοση κάθε σκέλους του έργου έγινε εντός χρονοδιαγράμματος και η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους ήταν άριστη. Είναι χαρά μας που συνεργαστήκαμε με όλους σε αυτό το project.


_______________

Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

Comments


bottom of page