top of page
bratti

Ολοκληρωμένη λύση σήμανσης για ξενοδοχεία

Η bratti hotel signage αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία σχεδιασμού σήμανσης για τα ξενοδοχεία, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα µε βασικό στόχο

την επιτυχημένη παροχή και μετάδοση πληροφοριών σύμφωνα µε το αρχιτεκτονικό σχέδιο, την αισθητική και τις ανάγκες του κάθε χώρου.



Μελέτη Σήμανσης

Η εξειδικευμένη ομάδα µας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες.

Με περισσότερα από 50 χρόνια στη σήμανση επαγγελματικών χώρων, διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εμπειρία που θα δημιουργήσει ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα σήμανσης το οποίο θα αναδεικνύει την αξία του χώρου.



Σχεδιασμός Πινακίδων Σήμανσης

Το Τμήμα Σχεδίασης της εταιρείας µας ξεχωρίζει για την έμπνευση και τη δημιουργικότητά του.

Οι πρωτότυπες πινακίδες που σχεδιάζουμε μπορούν να αποτυπώσουν τη φιλοσοφία και τη μοναδικότητα του κάθε έργου.



Κατασκευή Πινακίδων Σήμανσης

Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται από την ομάδα Μελέτης Σήμανσης, για αυτό τα έργα µας εκτός από την ιδιαίτερη αισθητική τους, έχουν και τις κατάλληλες προδιαγραφές κατασκευής.



Τοποθέτηση Πινακίδων Σήμανσης

Έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο Τμήμα Τοποθέτησης µε αξιόπιστα και εκπαιδευμένα δικά µας συνεργεία. Αναλαμβάνουν µε τον κατάλληλο εξοπλισμό την τοποθέτηση των πινακίδων. Πριν την τελική παράδοση, πραγματοποιείται έλεγχος από τον υπεύθυνο Project Manager, ώστε να διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα.




Στην bratti hotel signage πιστεύουμε ότι αξία έχει το αποτέλεσμα ενός έργου, όταν:
  • έχει μελετηθεί σωστά

  • έχει παραχθεί με τα κατάλληλα υλικά

  • δημιουργεί value for money

_______________


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο δικό σας κατάλυμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία bratti hotel signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο email info@bratti.eu


תגובות


bottom of page